TOIMISTO / OFFICE


Tanssiopisto Vinha

Taidetalo Siirilä, Niuhalanraitti 16, 03400 Vihti


Opinto- ja asiakaspalvelu avoinna ma-pe klo 9-13

Study counseling and customer service is open Mon-Fri 9-13 pm

Puhelin / phone 040 588 98 47, toimisto@vinha.net

 

Opiston toimiston puhelimeen ja sähköpostiin vastaa toimistotyöntekijä Sara Riihiaho

Olethan yhteydessä etukäteen, mikäli saavut asioimaan paikan päälle.

 

Sara Riihiaho, an office worker, answers the phone and e-mail of the academy office

Please contact us in advance if you arrive on site.


Pankkiyhteys:

FI27 4006 0010 0281 95 (Länsi-Uudenmaan Säästöpankki, Karkkila)

BIC: ITELFIHH
Y-tunnus 1999513-2

 

 

Opetuspisteet

Karkkila

Nyhkälän koulu

Huhdintie 13

03600 Karkkila

Vinhalla on Karkkilassa kaksi tanssisalia, jotka sijaitsevat Nyhkälän koulun monitoimisaleissa. Sisäänkäynti on Huhdintien puolelta taksikoppia vastapäätä. Ulko-ovi on aina lukossa ja oppilaat saavat Vinhan toimistosta ennen kauden alkua koodin, jolla ulko-oven saa auki. Opettaja tulee avaamaan oven ennen kertamaksutuntien ja kurssien alkua ja varmistaa, että kaikki oppilaat pääsevät sisään.

Esteettömyys: Nyhkälän koululta löytyy ramppi. Olethan yhteydessä etukäteen, mikäli tarvitset ramppia!

 

Vihdin kirkonkylä

Taidetalo Siirilä

Niuhalanraitti 16

03400 Vihti

Vihdin kirkonkylässä Vinha tanssii Taidetalo Siirilässä tanssisalissa ja juhlasalissa, lisäksi Vinhan toimisto sijaitsee Siirilässä. Vinhan oppilaiden sisäänkäynti on pääovesta Niuhalanraitin puolelta.

Esteettömyys: Pyörätuolilla pääsee etuoven kautta ramppia pitkin.

 

Nummela

Kuoppanummen koulun tanssisali

Kuoppanummentie 18

03100 Nummela
Sisäänkäynti tanssisaliin jäähallin puoleiselta sivulta. Tanssisali sijaitsee toisessa kerroksessa ja ulko-ovet toimivat sähköllä. Oppilaita tiedotetaan ennen kauden alkua sähkölukkojen aukioloajoista.

Esteettömyys: Kuoppanummen koulukeskuksesta löytyy ramppi. Olethan yhteydessä etukäteen, mikäli tarvitset ramppia!

 

Luoteis-Uusimaan tanssiyhdistys Vinha ry.

Tanssiyhdistyksen hallitus vuonna 2020:

Puheenjohtaja: Suvi Koivuharju
Varapuheenjohtaja: Elisa Virva-Auvinen
Taloudenhoitaja: Satu Mononen
Sihteeri: Varpu Asiala
Muut hallituksen jäsenet: Susanna Hopeavirta, Maarit Lehtinen, Erja Merinen ja Laura Tallqvist

Yhteydenotot rehtorin kautta: saara@vinha.net / 0400 250 941.

Henkilökunta


Tanssia Vinhassa lukuvuonna 2020-2021 opettavat Varpu Asiala, Jéremy Gaudibert, Pauliina Kettunen, Saana Kulmala, Saara Mikkola-Ylitolva, Ville Nylén, Suvi Palonen, Aino Purhonen, Mari Rautiainen ja Ninni Tuovila (perhevapaalla).Hallintohenkilökunta

Saara Mikkola-Ylitolva

Rehtori

LUE LISÄÄ

Tanssitaiteen maisteri (tanssipedagogiikka)
Tanssinopettaja AMK
Tanssija

Puh. 0400 250 941
saara@vinha.net

Henkilöstöasiat, sidosryhmät

Opetus lukuvuonna 2020-2021: Tanssistartti, Nykytanssi 1, Suruttomat TOP-jakso

Saara on opettanut Vinhassa vuodesta 2011 ja toiminut tanssiopiston rehtorina syksystä 2017 alkaen.

Tanssinopetuksessa minulle on tärkeää kohtaaminen ja kokemuksellisuus. Dialogi itsen ja oman kokemuksen parissa sekä yhteys muiden kanssa on keskeistä kasvamisen ja kehityksen kannalta tanssissakin. Opettajana minulle on olennaista, että kykenen luoman tilan, jossa oppilaalla on turvallista olla ja ilmaista itseään. Nautin siitä, että tanssitunnit ovat jaettu ja yhteinen virtaavuuden, liike-energian, tanssimisen tahdon ja ilon kohtaamispaikka.

Minusta tuntuu, että olen tanssinut aina. Tanssi on innostanut minua opiskelemaan ja työskentelemään niin Suomessa kuin ulkomailla. Tanssin maailma tarjoaa myös luovan ja inspiroivan lähtökohdan kohdata tai väistää ympäröivä todellisuus. Tuon tuostakin tuntuu, että tanssien on vaivatonta hengittää täydesti, elävästi ja leikkisästi.

Varpu Asiala

Apulaisrehtori

LUE LISÄÄ

Tanssinopettaja AMK

Puh. 0400 244 916
varpu@vinha.net

Opinto-ohjaus, oppilasrekisteri, näytös- ja kurssitoiminta

Opetus lukuvuonna 2020-2021: Alle kouluikäisten ryhmät ja TOP-jaksoista perhesirkus, omat tanssit ja Dancing to the Weekend. Lisäksi Varpu on opettajana tanssin lukiodiplomikurssilla Karkkilan lukiossa.
Varpu on opettanut Vinhassa vuodesta 2009 ja toiminut tanssiopiston apulaisrehtorina syksystä 2011 alkaen.

Tanssiopetuksessa minulle tärkeää on yhdessä kokeileminen ja uuden oivaltaminen turvallisessa ilmapiirissä. Oppilaiden oman ilmaisun, luovuuden ja tanssijuuden tukeminen ovat minulle tärkeitä asioita opettajana. Tunneilleni pyrin luomaan ilmapiirin, jossa ovat läsnä tanssin riemu ja ilo sekä yhteinen tekemisen meininki.

Aloitin tanssiharrastuksen alle kouluikäisenä ja tanssia on ollut elämässäni siitä lähtien. Tanssi on minulle luonnollinen tapa olla ja hahmottaa maailmaa. Tanssien voin aina oppia ja kokea uutta.

Sara Riihiaho

Toimistotyöntekijä

LUE LISÄÄ

Tradenomi

Puh. 040 588 9847
toimisto@vinha.net

Opinto- ja asiakaspalvelu, laskutus ja reskontra, viestintä ja markkinointi, valokuvaus, englanninkielinen asiakaspalvelu

Sara on aloittanut Vinhan toimistolla tammikuussa 2019.

Olen viehättynyt tanssin liikkeen visuaalisuudesta ja voimasta. Yksi lempityötehtävistäni onkin valokuvaaminen näytöksissä ja muissa tanssitilanteissa. Se sykähdyttää aina! Ilokseni pääsen kokemaan tanssin myös tanssioppilaan huoltajana ja koitan omassa työssäni aina ottaa myös sen näkökulman huomioon. Mitä itse oppilaan vanhempana toivoisin opistolta? Kannustankin olemaan aina yhteydessä, mikäli kysyttävää tai pohdittavaa tulee mieleen.

In english

Office worker

Bachelor of Business Administration (BBA)

Study and customer service, invoicing and ledger, communication and marketing, photography, customer service in English

Sara has started at Vinha's office in January 2019.

I am fascinated by the visuality and power of dance movement. One of my favorite tasks is to take photos in shows and other dance situations. It always inspires me! To my delight, I also get to experience dance as a guardian of a dance student, and in my own work I always also try to take that aspect into account. As a parent of a student, what would I like from the dance school? I encourage everyone to always be in touch if you have any questions or considerations.

Opettajat

Aino Purhonen

Opettaja

LUE LISÄÄ

Tanssitaiteen maisteri (tanssijantaide)

Puh. 040 1929 420 (ke)
aino@vinha.net

Opetus lukuvuonna 2020-2021: Jazztanssi, nykytanssi, TOP-jaksot
Aino on opettanut Vinhassa syksystä 2019.

Tunneillani ihmetellään, uppoudutaan, virittäydytään ja tartutaan liikkeen lumoon yhdessä - turvallista ja terveellistä tanssitekniikkaa unohtamatta. Sukellamme tanssiin erilaisten teknisten ja luovien harjoitusten kautta, mitkä auttavat oppilasta hahmottamaan ja sanoittamaan omaa tanssijuuttaan. Pyrin tarjoamaan jokaiselle turvallisen paikan onnistua ja epäonnistua sekä oivaltaa ja heittäytyä itsensä ilmaisemiseen tanssin keinoin. Luova, positiivinen ja omaäänisyyteen kannustava oppimisympäristö on opetukseni peruspilareita.

Lastentanssitunneilta aina tanssijantaiteen maisteritutkintoon saakka olen tutkaillut ympäröivää maailmaa liikkeen ja siinä kohtaamisen kautta. Tanssiminen on tarjonnut mahdollisuuden tarkastella todellisuutta ja sen ilmenemismuotoja keinoilla, jotka pakenevat konkretiaa ja kieltä. Tällä hetkellä omaa tanssijuuttani inspiroi kollektiivityöskentely sekä luova kirjoittaminen.

Emilia Jyrkkänen

Opettaja

LUE LISÄÄ

Tanssinopettaja (AMK)

Puh. 0400 240 002
emilia@vinha.net

Opetus lukuvuonna 2020-2021: alle kouluikäisten ryhmät ja TOP-jaksoista koreografiapaja / omat tanssit.

Tunneillani haluan tuoda tanssin iloa ja onnistumisen kokemuksia kaikenikäisille oppilaille. Rohkaisen oppilasta kokeilemaan ja tekemään myös itse havaintoja omasta kehostaan ja oppimisestaan. Luovuus, ilmaisu ja tanssitaidot kulkevat käsi kädessä kaikilla tunneillani ikätason mukaisesti. Koreografioiden tekeminen on lähellä sydäntäni ja tykkään auttaa oppilaita tekemään myös omia koreografioitaan.

Aloitin tanssin 11-vuotiaana, kun kotikaupungissani alkoi tanssikerho. Tanssi imaisi mukaansa ensimmäisestä tunnista lähtien ja tunsin, että olin löytänyt oman juttuni. Minusta tanssissa parasta on liike ja kehon ilmaisuvoima. Tanssilla voi kertoa asioita, joita ei voi pukea sanoiksi. Tällä hetkellä opiskelen Savonia-ammattikorkeakoulussa taidepedagogiikan tutkinto-ohjelmassa tanssinopettajan YAMK-tutkintoa, ja olen ollut Balettipedagogit ry:n hallituksessa vuodesta 2014 lähtien.

Jérémy Gaudibert

Opettaja

LUE LISÄÄ

Taiteen maisteri (teollinen muotoilu)
Tanssija, tanssinopettaja


Puh. 0400 240 002 (ti, to)
jeremy@vinha.net

Opetus lukuvuonna 2020-2021: Urban
Jérémy on opettanut Vinhassa tammikuusta 2020.

Opetukseni tavoitteena on tuoda underground- tyylisten tanssien, kuten hip hopin ja waackingin, korkea energisyys ja tunnelma tavoitettavaksi ja nautittavaksi. Haluan jakaa eteenpäin liikkeellistä repertuaaria ja auttaa oppilaita ilmaisemaan itseään monipuolisen liikemateriaalin avulla. Erityisalaani on eri liikkeiden ja tanssityylien kokeellinen yhdistely.

Aloitin tanssiurani vuonna 2006 harjoittelemalla funk-tyylejä sekä old school hip hop-tanssia Ange "El Fonky Juice" Kouén tanssiopetuksessa. Tällä hetkellä olen Iconic House of Ninjan suomalaisen paikallisosaston jäsen, ranskalaisen performanssikollektiivi Collectif Petit Huitin jäsen sekä osa ryhmää, joka työstää Waackingiin pohjautuvaa teosta.

Tanssi on vertaansa vailla oleva elämän opetusmuoto, johon resurssit löytyvät kehosta ja mielestä. Tuotoksena syntyy puhdasta, kommunikoivaa iloa.

In english

MA Industrial Design
Dancer, dance teacher

Phone 0400 240 002 (tue, thu)
jeremy@vinha.net

Teaching in the school year 2020-2021: Urban
Jérémy has taught in Vinha since January 2020.

I aim to make accessible and enjoyable the high energy and spirit of the underground social dances such as Hip Hop & Waacking. I wish to pass movement vocabulary on to the students and help them express themselves with it. My specialty is the experimental combination of different movements and dance styles.

I started my dance career in 2006 by learning funk styles as well as old school hip hop dancing at Ange “El Fonky Juice” Koué’s dance class. Currently I am a member of the Finnish chapter of the Iconic House of Ninja, member of French performance collective Collectif Petit Huit and a part of the Lobby working group preparing a piece based Waacking.

Dance is a form of schooling on life like no other where resources are to be found within the body and mind, and what is produced is just pure and communicative happiness.

Mari Rautiainen

Opettaja

LUE LISÄÄ

Tanssinopettaja

Puh. 0400 599 490 (to)
mari@vinha.net

Opetus lukuvuonna 2020-2021: TOP-jaksot: Esitysryhmä (syksy) ja Dancing to the Weekend (kevät).
Mari on opettanut Vinhassa syksystä 2006 alkaen.

Tanssinopettajana minulle on tärkeää tarjota oppilaille keinoja omakohtaiseen tanssi-ilmaisuun ja oman liikemateriaalin tuottamiseen vuorovaikutusta unohtamatta. Opetuksessa painotan kokemuksellisuutta. Tärkeämpää on, miltä tuntuu kuin miltä näyttää. Toivon, että tunneiltani löytyisi kipinä oman tanssikäsityksen pohdintaan ja kykyä sanoittaa tanssin kokemusta. Tunneillani yhdistellään eri tanssilajeja rohkeasti ja ennakkoluulottomasti, välillä seikkaillaan taiteidenvälisyyden kentälläkin.
Tanssissa parasta on yhteys – itseen, muihin tanssijoihin, katsojiin, ympäristöön, yhteiskuntaan, kulttuuriin ja historiaan. Valtiotieteiden opinnoissani päädyn usein pohtimaan taiteen ja yhteiskunnan suhdetta: tanssikin on joskus suorastaan poliittista, ihmisen perusoikeus! Uskon, että tanssimalla voi ottaa kantaa, puhutella, välillä ravistellakin. Toisaalta tanssi on tosi henkilökohtaista. Minulle se tuo iloa, liikuttaa, koskettaa ja kasvattaa.

Ninni Tuovila

Opettaja

LUE LISÄÄ

Kasvatustieteen kandidaatti
Tanssija

Puh. 0400 201 353
ninni@vinha.net

Opetus lukuvuonna 2020-2021: Urban
Ninni on opettanut Vinhassa tammikuussa 2018.
Opettajana haluan jakaa tanssin iloa, joka on vienyt myös minut mennessään. Minulle on tärkeää, että tunneillani on mahdollisuus leikitellä, mokata, oppia, kehittyä, ilmaista itseään ja omaa tyyliä. Tuntini sarjat pohjautuvat pääosin hiphoppiin ja muihin tyyleihin tutustutaan ikätason mukaan.

Tanssiminen ja kehollinen ilmaiseminen ovat aina kiehtoneet minua. Voi sanoa että tanssi on vienyt mennessään ja nälkä vain kasvanut syödessä. Mitä enemmän olen tanssinut ja oppinut, sitä enemmän olen halunnut tanssia. Tunnen, että edelleen olen myös itse oppimassa ja nautin siitä että aina voi kehittyä lisää.

Pauliina Kettunen

Opettaja

LUE LISÄÄ

Tanssitaiteen maisteri (tanssipedagogiikka)
Tanssinopettaja AMK

Puh. 0400 599 290 (ti, to)
pauliina@vinha.net

Opetus lukuvuonna 2020-2021: Baletti
Pauliina on opettanut Vinhassa vuodesta 2015.

Minun tanssinopetukseni peruspilarit ovat yhdenvertainen kohtaaminen, kehon kunnioitus ja kehon kuunteleminen. Jokainen saa tulla tanssimaan juuri sellaisena kuin on. Tanssitunneillani tanssitaan ja harjoitellaan asioita oppilaiden taitotaso ja lähtökohdat huomioiden. Kuljen oppilaiden rinnalla rohkaisten, haastaen ja kannustaen heidän kulkiessaan jokainen omanlaistaan tanssipolkua.

Vanhempani veivät minut tanssitunnille, kun olin kolmivuotias. Tanssimaailma vei minut mukanaan ja harrastusvuodet keskittyivät luovaan tanssiin, nykytanssiin ja balettiin. Ammattiopintojen kova treeni toi mukanaan vammoja, mikä motivoi minua etsimään keinoja tanssia ja opettaa kehoystävällisemmin, omaa kehoa kuunnellen. Muutama vuosi sitten löysin kontakti-improvisaation maailman, joka on vienyt mukanaan. Kontakti-improvisaation kautta olen löytänyt uusia tasoja ihmisten kohtaamiseen ja kehon kuuntelemiseen. Tanssi on ollut elämässäni läsnä niin kauan kuin muistan. Muodot ja keinot muuttuvat elämän matkan varrella, mutta tanssi pysyy!

Saana Kulmala

Opettaja

LUE LISÄÄ

Tanssinopettaja (AMK)

Saana on opettanut Vinhassa vuodesta 2011. Opetuslajeina Saanalla on taaperotanssi, alle kouluikäiset, tanssistartti, nykytanssi, jazztanssi ja täydentävien opintojen TOP-jaksot.

Tunneillani heittäydytään täysillä tanssin pyörteisiin turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Kehitämme yhtälailla sekä omaa ilmaisua että tanssitaitoja. Kannustan oppilaita kokeilemaan, etsimään ja löytämään. Tutustumme kehoon ja sen eri liikemahdollisuuksiin korostaen mielen ja kehon yhteyttä. Tunneilla antaudutaan liikkeen vietäväksi ja löydetään oma sisäinen kipinä tanssiin.

Aloitin tanssin harrastamisen nuorena ja sen jälkeen se onkin aina kulkenut matkassani. Tanssipolkuni alkoi lastentanssilla, jonka jälkeen nykytanssi vei minut mukanaan ja myöhemmin rinnalle tuli myös jazztanssi. Tanssi on vienyt minua Karjaalle, Ouluun, Turkuun sekä ulkomaille oppilasvaihdon yhteydessä Lissaboniin että loppuharjoittelun myötä Chicagoon. Minulle tanssi on energiaa, vauhtia, herkkyyttä, pysähtymistä, havainnointia, kokemista, oppimista, hetkessä olemista ja tuntemista. Tanssin kautta voi löytää yhteyden itseensä ja muihin.

Opettamisen lisäksi toimin freelance-tanssijana. Tanssijana olen esiintynyt niin Suomessa kuin ulkomailla.

Suvi Palonen

Opettaja

LUE LISÄÄ

Tanssija
Personal trainer

Puh. 040 194 2085 (ma)
suvi@vinha.net

Opetus lukuvuonna 2020-2021: Urban
Suvi on opettanut Vinhassa tammikuusta 2020.

Tanssinopettajana haluan kannustaa jokaista olemaan oma itsensä ja nauttimaan tanssista. Tykkään haastaa oppilaitani erilaisilla koreografioilla ja harjoituksilla. Iso kiinnostukseni ihmiskehoa ja tanssin oheisharjoittelua kohtaan innoitti minua opiskelemaan personal traineriksi (trainer4you), josta valmistuin syksyllä 2019.

Valmistuin tanssijaksi syksyllä 2017 Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokummusta. Valmistumisen jälkeen muutin Helsinkiin ja aloitin työt tanssinopettajana Loviisan ja Keravan tanssiopistoissa. Tanssissa minulle on aina ollut tärkeää harjoitella monipuolisesti eri lajeja, koska se auttaa persoonallisen liikekielen kehittämisessä. Yksi parhaita asioita onkin koreografioiminen, jossa saa keksiä uusia liikeyhdistelmiä.

Ville Nylèn

Opettaja

LUE LISÄÄ

Tanssinopettaja (AMK)

040 0599 012 (ti, to)
ville@vinha.net

Opetus lukuvuonna 2020-2021: Alle kouluikäiset, tanssistartti ja nykytanssi.
Ville on opettanut Vinhassa syksystä 2019.

Minulle tanssinopetuksessa on tärkeintä luoda kaikille hyvä ja turvallinen ilmapiiri, jossa jokaisen oma luovuus pääsee valloilleen. Minulle on tärkeää lempeän, hyväksyvän ja arvostavan suhteen rakentaminen itseen ja muihin tanssin kautta. Haluaisin tarjota jokaisella tanssitunnilla elämyksellisyyttä, vauhtia ja rauhoittumista sopivassa suhteessa. Painotan opetuksessani erityisesti tasa-arvoisuutta ja ihmisten moninaisuuden kunnioittamista. Minua innostavat uudet ja yllätävät ideat, joihin yhdessä oppilaiden parhaimmillaan päädytään. Painotankin, että koko ryhmä, myös opettaja mukaanlukien, on oppimassa, oivaltamassa ja kokemassa yhdessä tanssin äärellä.

Olen aloittanut tanssin harrastamisen 9-vuotiaana, josta polku on vienyt ammattiopintojen kautta tanssin ammattilaisuuteen. Työskentelyni on monitaiteista, taiteidenvälistä ja esityksen uusia muotoja hakevaa. Ammennan omaan työskentelyyni paljon myös nykyteatterin, live-artin ja performanssin konteksteista. Opiskelen tällä hetkellä Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa Tanssinopettajan maisteriohjelmassa kolmatta vuotta.

Tule meille töihin!

Apulaisrehtori

Etsimme tanssiopistoomme innovatiivista, kehittämishaluista ja taidepedagogista osaamista omaavaa apulaisrehtoria päätoimiseen työsuhteeseen opintovapaan ajaksi kevätlukukaudelle ja kesälle 2021. Työ alkaa 4.1.2021 ja tehtävään kuuluu palkallinen perehdytysjakso 30.11.-11.12.2020.
  

Apulaisrehtori työskentelee rehtorin työparina ja hallinnollisten töiden tiimin jäsenenä. Tehtäviin kuuluu vastata yhdessä rehtorin kanssa opiston pedagogisen toiminnan suunnittelusta ja toteutumisesta, keskeisimpinä työtehtävinä ovat mm. opinto-ohjaus, lukujärjestystyö sekä kerho- ja kurssitoiminta. Hallinnollisten töiden tiimissä apulaisrehtorin keskeisimpiä työtehtäviä ovat mm. näytöstoiminnasta vastaaminen, tila- ja sijaisjärjestelyt ja opiston kehitystyöhön liittyvät projektit.  

Apulaisrehtorin tehtävään kuuluu lisäksi tanssinopetusta erikseen sovittava määrä. Lukujärjestyksen mukaista varhaisiän tanssinopetusta on tiistai-iltaisin Vihdissä ja keskiviikkoiltaisin Karkkilassa yhteensä 255 minuuttia. Lisäksi opetusvelvollisuuteen kuuluu kurssi- ja kerhomuotoista opetusta hakijan mielenkiinnon ja osaamisalueiden mukaan.  

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta tanssinopetustyöstä. Tehtävää hakiessa eduksi katsotaan työn alueellisuuden vuoksi oman auton käyttömahdollisuus, työkokemus taiteen perusopetuksen oppilaitoksen hallinnollisista ja tuotannollisista töistä sekä tuntemus Eepos-hallintojärjestelmästä, johon opisto on parhaillaan siirtymässä. Arvostamme joutuisaa omaksumiskykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja ketteryyttä mukautua muuttuviin tilanteisiin. Tehtävä voidaan tarvittaessa jakaa useamman hakijan kesken.  

Tanssiopisto Vinha maksaa veronalaista kulukorvausta yli 40 kilometrin päästä kulkeville työntekijöille 17 euroa / työpäivä. Tanssiopisto tarjoaa työntekijöille käyttöön lähi- ja etätyöskentelyssä tarvittavat työvälineet ja -ohjelmistot (mm. työpuhelin, -tabletti, -sähköposti). Opistolla on käytössä työaikapankki.  

Tehtävään valitun tulee esittää ennen työn alkamista rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelyä varten sekä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta.  

Tanssiopisto Vinha on lähes 400 oppilaan tanssiopisto, joka toimii Karkkilassa ja Vihdissä. Vinhassa tarjotaan varhaisiän tanssikasvatusta ja tanssin taiteen perusopetusta sekä yleisen että laajan oppimäärän mukaan. Toimintaamme ohjaa opiston opetussuunnitelma, jossa painotetaan oppilaslähtöisyyttä sekä luovuuden ja kokemuksellisuuden merkitystä taidekasvatuksen perustana. 

Tervetuloa osaksi yhteisöllistä ja yhteistyöhenkistä joukkoamme! 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen 11.11. klo 16 mennessä opiston rehtorille saara@vinha.net. Haastattelut järjestetään viikolla 47.

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10502849?searchPhrase=tanssi&&&announced=0&leasing=0&&&&english=false&sort=1
--------------


Oletko kiinnostunut työskentelemään Tanssiopisto Vinhassa? Tarjoa meille omaa osaamistasi tai kurssi-ideoita lähettämällä yhteystietosi ja CV osoitteeseen saara@vinha.net.

Tanssiopisto Vinha on Suomen Tanssioppilaitosten liiton, STOPP ry:n, jäsenkoulu  ja noudattaa PALTA ry:n, STOPP ry:n ja TEME ry:n välistä tanssinopettajien työehtosopimusta. Vinhassa työskentelee sekä päätoimisia että sivutoimisia opettajia. Tervetuloa mukaan työyhteisöömme tekemään luovaa, alueellista ja monipuolista tanssityötä!